Imprimare carduri PVC full color

LEGITIMATII

Imprimantele Evolis Primacy, sunt echipamente accesibile special concepute pentru a realiza carduri necopiabile. Informatiile despre posesorul cardului pot fi stocate intr-un cod de bare, pe banda magnetica sau smart card. Legitimatiile pot fi cu sau fara poza, personalizate cu toate datele necesare, normale sau adezive.

CARDURI DE ACCES

Indifrerent de tipul sau natura activitatii desfasurate de firma/organizatia condusa de dumneavoastra, SECURITATEA acesteia reprezinta un factor extrem de important. De aceea, trebuie sa detineti controlul accesului in incinta firmei dumneavoastra. Cardurile de acces/control si/sau pontaj  personalizate nu trebuie sa lipseasca din firma dumneavoastra! La intrarea in incinta trebuie sa utilizati macar cel mai simplu sistem de identificare (recunoasterea cardului de catre o persoana responsabila cu securitatea).

CARDURI FIDELITATE

Mentinerea unor relatii fructoase cu clientii vechi ar trebui sa fie o prioritate pentru orice dezvoltator al unei afaceri! FIDELIZAREA clientilor reprezinta un punct cheie pentru succesul pe termen lung al unei afaceri. Puteti opta de asemenea pentru variantele cu encodare si astfel puteti avea un sistem de fidelizare foarte bine pus la punct. Cardul inglobeaza elemente de identificare vizuala a brandului si a posesorului.
Puteti oferi clientilor dumneavoastra: -Carduri de discount sau cu acumulare de puncte pentru a creste cifra de afaceri precum si a numarului de noi clienti
-Carduri de membru pentru a oferi posesorilor un sentiment al apartenentei precum si un statut deosebit -Carduri ce faciliteaza posesorilor accesul la diverse servicii, evenimente, locatii, etc.

Ca instrument de marketing, cardul impreuna cu programele de fidelizare si-au dovedit de-a lungul timpului eficienta incontestabila.

CARDURI DE MEMBRU

Indiferent ca discutam despre lanturi de farmacii, hipermarket-uri, centre medicale, centre de infrumusetare, sali de fitness, cluburi, fan cluburi, restaurante, hoteluri, organizatii guvernamentale sau non-guvernamentale, fast-food-uri - toate au nevoie de carduri de membru personalizate . Acestea trebuie sa denote seriozitate si profesionalism. Pana la urma definesc identitatea si imaginea emitentilor. Cu ajutorul cardurilor de membru si a unui program informatic special conceput orice emitent dintre posibilii enumerati mai sus pot avea o evidenta concreta, exacta si eficienta asupra abonamentelor, accesului membrilor sai.

GIFT CARDS

Fie ca doriti sa : 
-incasati in avans valoarea unor produse sau servicii
-veniti in intampinarea clientilor dumneavoastra care nu stiu ce cadou sa aleaga pentru apropiatii lor
-fiecare client sa se transforme in „promoterul” brandului dumneavoastra

Solutia este Gift Card-ul sau cardul cadou (functioneaza ca un voucher dar are o prezentare si un finisaj de exceptie!). Acesta stimuleaza vanzarile, aduce noi clienti si ii fidelizeaza pe cei vechi fiind un instrument de plata simplu si usor de folosit pentru orice tip de magazin, centre de infrumusetare, restaurante etc.

Imprimare Carduri PVC
www.imprimare-carduri.ro

Copyright © 2011-2013 Imprimare-carduri.ro
Imprimare carduri PVC - Timisoara